Rusza sprzedaż najdroższych aut świata

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mebel
    Ambiente
    • 2005
    • 155

WITAM SERDECZNIE!

JA TEZ BEDE!
    Na szczecie kumpel z pracy chciał sie zamienic na srdow wiec bede mógł sie pojawic! :!:
    Mam nadziej eze nie bedziecie mieli nic przeciwko! :?:

Postaram sie być na czas ale jak cos to kilka minut spóźnienia mi wybaczycie co

Tak więc ciesze sie ze bede miał okazje Was poznac i dopisuje sie do listy :!:

1.paf
    2.nico21
    3.handzol-postara sie być
    4.Tymon
    5.lukaszrys
    POZDRAWIAM!

Łukasz Ryś
  • djczas
    RS
    • 2005
    • 9612

Rolls-Royce Phantom mierzy ponad 6 metrów, ma 100-litrowy bak, klimatyzację o wydajności 40 lodówek i waźy blisko trzy tony. Pod maską: 12 cylindrów, 460 koni mechanicznych. Kosztuje 323,700 euro (ok. 1,2 mln zł). Netto! - pisze "Dziennik".

Wbrew pozorom na świecie nie brakuje ludzi gotowych wydać na samochód taką bajońską sumę. W ubiegłym roku arystokratyczna marka wypuściła w świat 896 Phantomów i podobny wynik chce osiągnąć w tym oraz w przyszłym roku. Dotąd Rollsy kupowali głównie najbogatsi Amerykanie (połowa rynku) oraz szejkowie z Emiratów Arabskich, teraz za ich kierownicami mają usiąść także... Polacy.

BMW (Rolls-Royce należy do tego niemieckiego koncernu) rozpoczęło właśnie oficjalną sprzedaż brytyjskich aut na polskim rynku
    [za onet.pl i dziennik.pl]

Komentarz

Pracuję...